Het bedrijf

De Ridder Montage is in 1998 opgericht met als doel het aanleveren en monteren van kleinere constructie en plaatwerk. Daarnaast werden reparaties en laswerk uitgevoerd op locatie, voornamelijk bij particulieren en in de agrarische sector.

Twee jaar na de oprichting werd de werkplaats aan de Afrikaweg 5 in Hulst betrokken. Zowel de bouw van de werkplaats als de inrichting zijn geheel in eigen beheer uitgevoerd. De werkplaats met een oppervlakte van 350m² is uitgerust met een 5 Tons bovenloopkraan.  

Vanaf de start is één van de doelstellingen van De Ridder Montage, daar waar mogelijk, te investeren in een modern machine park. In de fotocollage wordt een beeld geschetst van de gestage, maar het weloverwogen investeringsbeleid in diverse geavanceerde machinerieën.

Door het afleveren van kwaliteitswerk en het nakomen van gemaakte afspraken, is het klanten bestand aanzienlijk uitgebreid en verbreed naar diverse sectoren zoals de overheden, woning -en utiliteitsbouw, transport, staal -en (petro) chemische industrie.

400_locatie_1.jpg


De tweede werkplaats met een oppervlakte van 1000 m² aan de Aziëweg 9 in Hulst is in 2009 in gebruik genomen; met dezelfde filosofie van een geavanceerd machinepark.

Het personeelsbestand is uiteraard meegegroeid met de uitbreidingen en bestaat nu uit een 15-tal enthousiaste medewerkers, die zowel binnen als buiten het bedrijf vakgerichte opleidingen kunnen volgen. De Ridder Montage is dan een ook een gewaardeerd Smecoma leerbedrijf.

Nieuws